Home / Uncategorized / Следува обраќање на Иванов

Следува обраќање на Иванов

Претседателот на државата, Ѓорѓе Иванов во 19:15 часот ќе има вонредно обраќање по денешното приведување на 36 лица осомничени за настаните на 27 април во Собранието.

На протестот на ВМРО-ДПМНЕ пред Кривичниот суд пратеникот Крсто Јовановски побара од Иванов „да постапи како што треба и да го заврши ова“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*