Home / Култура / Утврдена програмата на “Бит Фест 2018“

Утврдена програмата на “Бит Фест 2018“

Општината Битола ја утврди програмата за “ Бит фест 2018“.

За тоа со кои проекти Битола ќе го одбележи годинашнто културно лето ќе се знае утре кога ќе биде и официјално промовирана програмата.

Инаку неофицијално порталот на Битолски весник дознава дека за годинашното културно лето Општината Битола ќе потроши дури пет пати помалку пари од претходната локална самоуправа, или нешт околу 90.000 евра, за разлика од Талески кој знаеше да потрши и по 500.000 евра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*