Don't Miss
Home / Uncategorized / Банките трчаат да си ги наплатат кредитите

Банките трчаат да си ги наплатат кредитите

Иако од сите страни на државата и владините институции (при)стигнуваат пораки во овој момент, кога Македонија се бори со корона вирусот, банките и другите институции, јавните претпријатија, ЕВН да се стрпат со наплатата на кредитите, сепак некои од банките преку своите кол оператори денеска ги предупредија клиентите да си ги платат обврските.

Затоа граѓаните треба да бидат внимателни кога сатнува збор за банките,а институциите треба конкретно да им кажат на граѓаните каков е договорот со банките.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*