Home / Uncategorized / Груевски се бара со потерница

Груевски се бара со потерница

По налог на Кривичниот суд, МВР издаде потерница по екс премиерот Никола Груевски.

“Ве известуваме дека Основниот суд Скопје 1 издаде наредба за приведување на лицето за кое прашувате и на 12.11.2018 во 16:30 часот ја достави до СВР Скопје и побара издавање на потерница. Министерството за внатрешни работи веднаш откако му беше доставена, постапува по наредбата” -се наведува во информацијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!