Home / Вести / Пристигнаа преку 30 предлози за признанијата на Битолски весник

Пристигнаа преку 30 предлози за признанијата на Битолски весник

Иако Манифестацијата на Битолски весник “ Избираме најуспешни битолчани “ се организира по 20 пат, досега Редакцијата не памети толкав голем интерес како за годинашниот Избир.

До сега, 8 јануари во Редакцијата се пристигнати над 30 предлози за некое од признанијата, што е уште една потврда дека годинашната Манифестцаија ке ги надмине сите досегашни.

Интересно е што во овој период добивме предлози з ауспешни битолчани кои живеат и работат во САД, Австралија, соседна Србија.

Како з анаградите огромен е интересот и за влезниците кои ке бидат пуштени во продажба од идната недела

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!