Home / Uncategorized / Промоција на книга на Литовски

Промоција на книга на Литовски

Утре, 13.07.2018 година ( петок ) со почеток во 19:00ч. во „ Магаза “ Битола во рамките на Бит фест 2018 година, а во соработка со Сојуз на Борци од НОАВМ – Општински Одбор Битола ќе се одржи промоција на книгата „ Нашето националистичко пијанство “ од Александар Литовски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*